
Testenine z jajčevci in kozjim sirom
Aromatična paštica v samo 20 minutah!
Testenine z jajčevci in kozjim sirom
Aromatična paštica v samo 20 minutah!

Sestavine
- 300 g peresnikov
- 1 žlica oljčnega olja
- 1 čebula
- 1 jajčevec
- 1 pločevinka (400 g) paradižnikove polpe
- pest listov bazilike
- 200 g kozjega sira
- sol
- poper

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 300 g peresnikov
- 1 žlica oljčnega olja
- 1 čebula
- 1 jajčevec
- 1 pločevinka (400 g) paradižnikove polpe
- pest listov bazilike
- 200 g kozjega sira
- sol
- poper
Postopek
Čebulo olupimo in nasekljamo. Jajčevec operemo in narežemo na manjše kose. Kozji sir narežemo na kocke. Testenine skuhamo v veliki količini osoljene vrele slane vode po navodilih iz embalaže.
V veliki ponvi segrejemo olje in na njem 5 minut pražimo čebulo, da se zmehča. Dodamo kose jajčevca in pražimo še 3 minute, nato dodamo sesekljan paradižnik. Zavremo, solimo in popramo, ogenj zmanjšamo in kuhljamo 5 minut. Vmešamo baziliko in kozji sir ter zmešamo s kuhanimi testeninami.