
Hruške s hitrim čokoladnim prelivom
Hruške iz kompota za imeniten posladek v kozarčku
Hruške s hitrim čokoladnim prelivom
Hruške iz kompota za imeniten posladek v kozarčku

Sestavine
- 820 g hruškovih polovic in sirupa (iz pločevinke)
- 100 g čokolade
- 8 kepic vaniljevega sladoleda
- 2 žlici narezanih lešnikov

Dončićeva Anamaria s sledilci delila podatek, ki so ga vsi želeli
Anamaria Goltes je na Instagramu objavila preprosto poletno sladico in sprožila val povpraševanja. Zdaj je delila še recept za jed, s katero se verjetno sladka tudi Luka Dončić.

Našli smo recept za najboljšo poletno juho
Čisto mogoče je, da smo našli recept za popolno poletno juho. Prepričala nas je z okusi, teksturo … še barva je čudovita. Preizkusite jo še vi.

Starodavna sladica, ki jo morate poskusiti to poletje
Če vas pot zanese na otok Rab, poskusite rabsko torto in takoj vam bo jasno, zakaj mu pravijo otok sreče. Če ste se že vrnili z morja, pa si srečo pričarajte kar doma.
Sestavine
- 820 g hruškovih polovic in sirupa (iz pločevinke)
- 100 g čokolade
- 8 kepic vaniljevega sladoleda
- 2 žlici narezanih lešnikov
Postopek
Čokolado narežemo na majhne koščke. Hruške odcedimo nad manjšo kozico in jih razdelimo v 4 desertne kozarce ali skledice. Sirup pustimo vreti pri visoki temperaturi, dokler se ne zgosti, nato ga odstavimo z ognja in vmešamo čokolado, da se stopi.
V vsak kozarec ali skledico damo dve kepici sladoleda in vse skupaj prelijemo z vročim čokoladnim prelivom. Posujemo z narezanimi lešniki