
Svinjski zrezki s krompirjevo panado
Svinjski zrezki cvrti v testu iz krompirja.
Svinjski zrezki s krompirjevo panado
Svinjski zrezki cvrti v testu iz krompirja.

Sestavine
- 4 svinjski zrezki
- mehka moka za povaljanje
- repično olje za cvrenje
- hren za posip
testo za cvrenje
- sol
- 4 krompirji
- 2 stroka česna
- 2 jajci
- 4 žlice mošta
- 2 žlici mleka
- malo moke
- poper
- majaron

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 4 svinjski zrezki
- mehka moka za povaljanje
- repično olje za cvrenje
- hren za posip
testo za cvrenje
- sol
- 4 krompirji
- 2 stroka česna
- 2 jajci
- 4 žlice mošta
- 2 žlici mleka
- malo moke
- poper
- majaron
Postopek
Najprej pripravimo testo za cvrenje. Krompir olupimo in drobno naribamo. Pomešamo ga s strtim česnom, jajci, moštom, mlekom, moko, soljo, poprom in majaronom.
Zrezke rahlo potolčemo, solimo, povaljamo v moki in pomočimo v testo.
Tako pripravljene svinjske zrezke ocvremo v vročem olju in potresemo s sveže naribanim hrenom. Kot prilogo ponudimo rizi-bizi ali dušeno zelenjavo in poljubno solato.