
Sestavine
- 200 g graha (mladega ali zamrznjenega)
- 250 g šunke
- 1 majhna glava mehke zelene solate
- 1 šop mlade čebulice
- 300 g mladega krompirja
- sesekljani metini listi
- 1,5 dl navadnega jogurta
- 1 žlička sladkorja

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 200 g graha (mladega ali zamrznjenega)
- 250 g šunke
- 1 majhna glava mehke zelene solate
- 1 šop mlade čebulice
- 300 g mladega krompirja
- sesekljani metini listi
- 1,5 dl navadnega jogurta
- 1 žlička sladkorja
Postopek
V vreli vodi skuhamo grah, nato ga odcedimo in splaknemo pod hladno vodo. Mladi krompir skuhamo in ga narežemo na polovice ali četrtine.
Šunko narežemo, mlado čebulo očistimo in narežemo na koščke. Solatne liste nekoliko natrgamo in zmešamo z narezano čebulo, šunko, krompirjem, grahom in dvema tretjinama metinih listov. Preostale metine liste zmešamo z jogurtom in sladkorjem, preliv polijemo po solati in jo postrežemo.