Kaj boste skuhali danes?
Solata iz korenčka in sladkornega graha
Sladka, barvita in hranljiva
Solata iz korenčka in sladkornega graha
Sladka, barvita in hranljiva
Sestavine
- 1 žlica omake hoisin
- sok ½ limete
- 2-centimetrski kos svežega ingverja
- 200 g sladkornega graha
- 3 večji korenčki
- majhen šopek koriandra (ali peteršilja)
Triki shranjevanja in priprave kostanja za popoln okus
Na hladnem ga lahko hranite od dveh tednov do dobrega meseca dni. Svetujemo vam, da ga vmes redno pregledujete.
Najboljša domača pica iz pekača, ki vedno uspe
Klasična domača pica iz pekača, kot jo imamo radi Slovenci – mehko, zračno testo, bogat nadev in hrustljavi robovi. Preprost recept, ki vedno uspe!
Ovseni kruh brez kvasa – preprost, zdrav in poln okusa
Če iščete zdrav in preprost recept za kruh brez glutena in kvasa, ga boste našli kar doma. Z ovsenimi kosmiči ustvarite hrustljav, okusen in zdrav hlebček.
Sestavine
- 1 žlica omake hoisin
- sok ½ limete
- 2-centimetrski kos svežega ingverja
- 200 g sladkornega graha
- 3 večji korenčki
- majhen šopek koriandra (ali peteršilja)
Postopek
Ingver olupimo in naribamo ter pripravimo preliv. Omako, limetin sok in ingver zmešamo z 2 žlicama hladne vode.
Sladkorni grah tanko narežemo, korenje grobo naribamo, koriander pa grobo nasekljamo. Vse skupaj damo v veliko skledo in zmešamo. Prelijemo s prelivom, premešamo in postrežemo.