
Prigrizki s feto in kumaro
Prigrizki s feto in kumaro

Sestavine
- 1 strok česna
- 200 g sira feta
- 100 g albuminske skute (rikote)
- 4 žlice nasekljanega kopra
- 1 velika kumara
- strt črni poper za posip
- vejice kopra za okras

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 1 strok česna
- 200 g sira feta
- 100 g albuminske skute (rikote)
- 4 žlice nasekljanega kopra
- 1 velika kumara
- strt črni poper za posip
- vejice kopra za okras
Postopek
Česen stremo in ga damo skupaj s feto, skuto in koprom v multipraktik. Zmeljemo v gladek, vendar gost namaz.
Kumaro po dolžini prerežemo na pol in ji izdolbemo semena, ki jih zavržemo. Sredino kumare napolnimo z namazom in ga zgladimo. Kumaro narežemo na 3 cm velike rezine, posipamo s strtim poprom in okrasimo z natrganimi vejicami kopra.