
Sestavine
- 3 dl sladke smetane
- 170 g sladkorja
- 1 zelo zrela melona
- sok 1 limone
- maline za prilogo

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 3 dl sladke smetane
- 170 g sladkorja
- 1 zelo zrela melona
- sok 1 limone
- maline za prilogo
Postopek
Smetano in sladkor zavremo. Mešamo, da se sladkor raztopi, in odstavimo. Melono olupimo, ji odstranimo semena in jo narežemo na koščke. Stresemo jo v posodo kuhinjskega strojčka, dodamo limonov sok in jo gladko zmeljemo. Dodamo sladko smetano in še enkrat zmešamo.
Maso preložimo v strojček za pripravo sladoleda, ki naj dela tako dolgo, da masa na pol zamrzne. Nato jo preložimo v posodo s pokrovom, v kateri hranimo sladoled, in postavimo v zamrzovalnik. Postrežemo s svežimi malinami.