
Pokovka s čokoladnim prelivom
Ta pokovka vam bo zagotovo pomagala prebroditi stresen dan v šoli ali službi.
Pokovka s čokoladnim prelivom
Ta pokovka vam bo zagotovo pomagala prebroditi stresen dan v šoli ali službi.

Sestavine
- 12 g nesladkane pokovke
- 15 g temne čokolade

Festival Wild West Fest on Fire 2025
Ta konec tedna vrhunska zabava ob Zbiljskem jezeru - trije dnevi countryja, kavbojskih plesov in pravih BBQ dobrot!

Top destinacije za popoln piknik
Ker gorčice, ajvarji in morda še kakšen namaz s papriko ne manjkajo na nobenem slovenskem pa tudi marsikaterem italijanskem pikniku, vas bomo poskusili navdihniti za piknik, tako da vam predstavimo, kako zabavno je lahko narediti piknik na različnih destinacijah. Morda boste po povratku doma poustvarili nekatere njihove edinstvene tradicije? Tukaj so naše najljubše destinacije za piknik.

Vse, kar morate vedeti o balzamičnem kisu
Iz italijanske pokrajine Emilija - Romanja, natančneje iz Modene, prihaja eden najbolj cenjenih krovcev italijanske kulinarične dediščine – tradicionalni balzamični kis.
Sestavine
- 12 g nesladkane pokovke
- 15 g temne čokolade
Postopek
Čokolado stopimo v vodni kopeli ali v mikrovalovki. Pokovko razporedimo po pekaču in jo prelijmo s stopljeno čokolado. Postavimo v hladilnik za 5 do 10 minut (lahko tudi čez noč), da se čokolada strdi.
Malce drugačna malica
Pokovka bo kot pika na i popestrila malico s piščancem v solati s tortiljo in čipsom iz sladkega krompirja.