
Pobarvana jajca nadevana z ovčjim sirom
Kako uporabiti še zadnje pirhe?
Pobarvana jajca nadevana z ovčjim sirom
Kako uporabiti še zadnje pirhe?

Sestavine
- 8 kuhanih in pobarvanih jajc
- 100 g ovčjega sira
- 2 žlici drobno narezanih mešanih zelišč
- 1 žlica praženih bučnih semen
- 2 žlici oljčnega olja
- poper

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 8 kuhanih in pobarvanih jajc
- 100 g ovčjega sira
- 2 žlici drobno narezanih mešanih zelišč
- 1 žlica praženih bučnih semen
- 2 žlici oljčnega olja
- poper
Postopek
Kuhanim in pobarvanim jajcem odrežemo zgornjo tretjino. Z žličko previdno izdolbemo beljak in rumenjak. Tretjino izdolbenega narežemo na drobne koščke, ostalo lahko porabimo, na primer, za solato.
Ovčji sir narežemo na drobne koščke in stresemo v skledo. Dodamo koščke jajc in preostale sestavine ter premešamo. Maso začinimo in jo z žlico napolnimo v izdolbene jajčne lupine. Postrežemo hladno.