© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Panzerotti

Ocvrti nadevani kruhovi žepki

Panzerotti

Ocvrti nadevani kruhovi žepki

Čas priprave 50 min + čas za testo z bigo
Zahtevnost Enostavno
Količina za 4 osebe
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
panzerotti-ocvrti-nadevani-kruhovi-zepki_558x620_acf_cropped

Sestavine

  • testo po osnovnem receptu
  • olje za cvrenje

nadev

  • 2 beli čebuli
  • 1 vejica rožmarina
  • 1 pest parmezana
  • 100 g sladke smetane
  • 30 g masla
steak, meso, grill

Tako ne boste uničili nobenega steaka več

"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Morski list v malvaziji

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi

Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.

Sestavine

  • testo po osnovnem receptu
  • olje za cvrenje

nadev

  • 2 beli čebuli
  • 1 vejica rožmarina
  • 1 pest parmezana
  • 100 g sladke smetane
  • 30 g masla

Postopek

1

Belo čebulo olupimo in skuhamo v slani vodi. Ko se ohladi, jo sesekljamo in s sesekljanim rožmarinom prepražimo na maslu. Takoj ko začne dobivati barvo, jo zalijemo s smetano, zavremo in odstavimo. Vmešamo nariban parmezan in pustimo, da se ohladi.

2

Testo za pico razvaljamo 5 mm debelo in izrežemo kroge premera 10 cm. Na vsak krog postavimo žlico čebulnega nadeva, prepognemo, rahlo pritisnemo robove in ocvremo v vročem olju.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.