© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Ocvrta borova gliva z zeliščno omako

Kosilo, ki si ga lahko na sprehodu v gozd sami najdete.

Ocvrta borova gliva z zeliščno omako

Kosilo, ki si ga lahko na sprehodu v gozd sami najdete.

Čas priprave 15 min
Zahtevnost Enostavno
Količina za 4 osebe
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Ocvrta-borova-gliva-z-zeliščno-omako_558x620_acf_cropped

Sestavine

  • 1 borova gliva
  • sol
  • poper
  • 1 jajce in moka za paniranje
  • olje za cvrenje
  • 1 žlica zeliščnega pesta ali pa na drobno sesekljanih svežih zelišč (peteršilj, drobnjak, timijan, šetraj, luštrek)
  • 0,5 dl sladke smetane
steak, meso, grill

Tako ne boste uničili nobenega steaka več

"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Morski list v malvaziji

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi

Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.