Kaj boste skuhali danes?
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
3 prigrizki, ki jih bodo gostje oboževali
S premikom ure na zimski čas se zunaj hitro stemni, kar je odličen čas za druženje ob dobri hrani.
Naj dom zadiši po tej klasiki iz otroštva
Klasični zdrobov narastek, mehka in dišeča sladica iz otroštva, ki jo pripravite iz preprostih sestavin. Postrezite ga s sadnim prelivom ali sladkorjem v prahu.
Preden rečete fuj, dajte priložnost temu receptu
Ob omembi vampov nihče ne ostane ravnodušen. Ali jih obožujemo ali pa ne maramo, vmesne poti ni. Morda pa tisti, ki jih ne marajo, le še niso preizkusili pravega recepta.
Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
Postopek
Krekerje ali opečene kruhke namažemo s pestom in nanje položimo polovico polsuhega paradižnika in tanko rezino kozjega sira. Postrežemo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Kostanj v vaniljevem sirupu s konjakom
Kostanj v sirupi s konjakom bo imenitna priloga sladoledu
Sataraš
Lignji, polnjeni z bučkami in parmezanom
Lignji so odlični za vsak letni čas, saj jih v ribarnicah kot po čarovniji nikoli ne zmanjka!
Kozice z limono in česnom
Zaradi srajčke iz hrustljavih drobtin in zlato zapečenih koščkov česna so tile rakci še posebno mikavni.