
Kaj boste skuhali danes?
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki

Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto

Ta eksotična živila lahko uporabite v številnih jedeh
Se vam zdijo azijske jedi preveč zapletene, da bi jih pripravili doma? Ste v zadregi, ker ne poznate eksotičnih sestavin in ne veste, v katerih jedeh se uporabljajo?

Tako pripravite pica kruhke, ki izginejo z mize v nekaj minutah
Jajčni pizza toasti iz pečice so popolna ideja za hitro, toplo in nasitno večerjo. Mehki, zapečeni in polni okusa!

Poznate vahtni kruh? Domači kruh z rdečim grozdjem naravnost iz Brd
Tradicionalni vahtni kruh iz Goriških Brd je odličen za jesenske dni. Če se na vaši trti najde še kakšen grozd, vam bo ta recept prišel prav.
Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
Postopek
Krekerje ali opečene kruhke namažemo s pestom in nanje položimo polovico polsuhega paradižnika in tanko rezino kozjega sira. Postrežemo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Zvitki rostbifa s skuto in beluši
Ko boste pripravili zvitke rostbifa, si boste želeli, da jih ne bi nikoli zmanjkalo.
Jabolčni hren
Poprasti lignji na žaru
Dobri lignji, sol in poper, 2 minuti na žaru – je kaj lažjega?