Kaj boste skuhali danes?
Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko
Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko
Čas priprave
10 min
Zahtevnost
Enostavno
Količina
za 5 nabodalc
Sestavine
- 5 češnjevih paradižnikov
- 5 kroglic mocarele
- 5 listkov bazilike
- sol
- oljčno olje
Triki shranjevanja in priprave kostanja za popoln okus
Na hladnem ga lahko hranite od dveh tednov do dobrega meseca dni. Svetujemo vam, da ga vmes redno pregledujete.
Najboljša domača pica iz pekača, ki vedno uspe
Klasična domača pica iz pekača, kot jo imamo radi Slovenci – mehko, zračno testo, bogat nadev in hrustljavi robovi. Preprost recept, ki vedno uspe!
Ovseni kruh brez kvasa – preprost, zdrav in poln okusa
Če iščete zdrav in preprost recept za kruh brez glutena in kvasa, ga boste našli kar doma. Z ovsenimi kosmiči ustvarite hrustljav, okusen in zdrav hlebček.
Sestavine
- 5 češnjevih paradižnikov
- 5 kroglic mocarele
- 5 listkov bazilike
- sol
- oljčno olje
Postopek
1
Paradižnike prerežemo, jih posolimo in prelijemo z oljem. Na palčko najprej nabodemo polovico paradižnika, nato kroglico mocarele in baziliko ter zaključimo z drugo polovico paradižnika.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Torta s črnim in rdečim ribezom »black & red«
45 min
Srednje zahtevno
Praznična torta z maskarponejem in mandljevim likerjem
Srednje zahtevno
Ožgana hobotnica s čilijevo-limetino omako romesco
Ožgana hobotnica za posebne priložnosti
50 min
Enostavno