
Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko
Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko

Sestavine
- 5 češnjevih paradižnikov
- 5 kroglic mocarele
- 5 listkov bazilike
- sol
- oljčno olje

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 5 češnjevih paradižnikov
- 5 kroglic mocarele
- 5 listkov bazilike
- sol
- oljčno olje
Postopek
Paradižnike prerežemo, jih posolimo in prelijemo z oljem. Na palčko najprej nabodemo polovico paradižnika, nato kroglico mocarele in baziliko ter zaključimo z drugo polovico paradižnika.