
Mediteranska krompirjeva solata
Mediteranska krompirjeva solata

Sestavine
- 1 kg majhnega mladega krompirja
- 1 žlica oljčnega olja
- 3 žlice naribanega parmezana
- majhen šopek bazilike
- 6 na soncu sušenih paradižnikov
- sol
- poper

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 1 kg majhnega mladega krompirja
- 1 žlica oljčnega olja
- 3 žlice naribanega parmezana
- majhen šopek bazilike
- 6 na soncu sušenih paradižnikov
- sol
- poper
Postopek
Krompir operemo, razpolovimo in v slani vodi kuhamo približno 15 minut. Odcedimo ga in pustimo, da se nekoliko ohladi. Baziliko grobo nasekljamo, paradižnike narežemo na tanke rezine. Oljčno olje zmešamo s parmezanom, z malo soli in popra. Nekoliko ohlajenemu krompirju dodamo na soncu sušen paradižnik, baziliko in parmezan z oljčnim oljem, premešamo in postrežemo, ko je solata še mlačna.