
Kaj boste skuhali danes?
Mangov smuti s kurkumo
Mangov smuti s kurkumo

Sestavine
- 1⁄2 zrelega manga (pribl. 150 g)
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 1⁄2 žličke mlete kurkume

Poznate vahtni kruh? Domači kruh z rdečim grozdjem naravnost iz Brd
Tradicionalni vahtni kruh iz Goriških Brd je odličen za jesenske dni. Če se na vaši trti najde še kakšen grozd, vam bo ta recept prišel prav.

Topla ideja za kosilo: najboljši recepti za jesenske juhe
Ko dneve zapolni megla in listje zašumi pod nogami, je čas za slastne jesenske juhe, ki v naš vsakdan zanesejo mir in udobje.

Katera buča je prava za juho, katera za sladico? Tukaj je preprost vodič
Katero bučo izbrati za katero jed, ni enostavno vprašanje, a zbrali smo nekaj napotkov, s katerimi bodo vaši recepti z bučami vedno uspeli.
Sestavine
- 1⁄2 zrelega manga (pribl. 150 g)
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 1⁄2 žličke mlete kurkume
Postopek
Mango olupimo in mu odstranimo koščico. Skupaj s kurkumo in pomarančnim sokom ga damo v mešalnik, dobro zmiksamo in nalijemo v dva kozarca.
Nasvet
Odličen je tudi z ananasom ali marelicami. Po želji lahko iz kokosovega mleka s paličnim mešalnikom naredimo peno in jo dodamo v kozarce.