
Smuti z ledenimi kockami
Smuti z ledenimi kockami

Sestavine
- zrele robidnice, jagode, maline, pasijonka, mango … oziroma drugo zrelo sadje po želji
- 1 banana
- 1,5 dl navadnega jogurta
- po želji mleko in med

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- zrele robidnice, jagode, maline, pasijonka, mango … oziroma drugo zrelo sadje po želji
- 1 banana
- 1,5 dl navadnega jogurta
- po želji mleko in med
Postopek
Sadje operemo in ga, vsakega posebej, v kuhinjskem robotu ali blenderju piriramo. Če želimo, ga lahko pretlačimo skozi cedilo, da odstranimo morebitna semena.
Sadno kašo vlijemo v modelčke za led in zamrznemo.
Za postrežbo v blenderju zmeljemo 3 sadne ledene kocke z eno banano in 1,5 dl jogurta. Po želji lahko dodamo še malo mleka in osladimo z medom. Nalijemo v kozarce in postrežemo.