
Sestavine
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 75 g stebelne zelene
- 1 zrel avokado
- 1⁄2 zelenega jabolka
- 1⁄2 banane
- sok 1⁄2 limone
- 1 žlička mletega ingverja
- 1 žlica oljčnega olja
- 50 g sveže špinače

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.

Cmoki iz krompirjevega testa, kot jih je znala pripraviti le babica
Recept za cmoke iz krompirjevega testa s sadnim nadevom in maslenimi drobtinami je poklon tradiciji, ki nas vrne v poletni čas, preživet v kuhinjah naših babic.
Sestavine
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 75 g stebelne zelene
- 1 zrel avokado
- 1⁄2 zelenega jabolka
- 1⁄2 banane
- sok 1⁄2 limone
- 1 žlička mletega ingverja
- 1 žlica oljčnega olja
- 50 g sveže špinače
Postopek
Jabolko, avokado in banano olupimo ter narežemo na majhne kocke. Odrežemo spodnji del zelene, zgornji del z listi pa uporabimo za okras. Sadje zmiksamo skupaj s pomarančnim in limonovim sokom, stebli zelene, špinačo, oljem in ingverjem. Nalijemo v kozarce in okrasimo z zeleno.