
Sestavine
- 500 g krompirja
- 300 g brokolija
- 1 žlica masla
- sol

Kako postreči burrato? Ideje za popolne poletne krožnike
Burrata velja za kraljico italijanskih sirov in prav je tako. S poletnim paradižnikom, baziliko in oljčnim oljem je sanjska, a to ni naš edini predlog za postrežbo.

Pripravite najboljši espresso tonik za poletno osvežitev in poživitev
Espresso tonik, svetovna kavna uspešnica, je pred leti na dolg poletni dan izumil nek švedski barista. Je pred vami dolg dan? Popestrite si ga s to fino pijačo.

Idrija vabi na izlet in obed
Pustite se zapeljati Idriji in njeni bogati zgodovini, razgledom ter vrsti tradicionalnih jedi, ki vas bodo očarale in nasitile. Kaj jesti, ko obiščete Idrijo?
Sestavine
- 500 g krompirja
- 300 g brokolija
- 1 žlica masla
- sol
Postopek
Krompir olupimo in narežemo, nato ga damo kuhat v obilo osoljene vode. Po 15 minutah priložimo narezan brokoli in oboje skupaj skuhamo do mehkega. Odlijemo vodo, zelenjavo grobo pretlačimo, po okusu dosolimo in vmešamo žlico masla.