© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kokosov sladoled z mangom

Kokos in mango sta dobitna kombinacija!

Kokosov sladoled z mangom

Kokos in mango sta dobitna kombinacija!

Čas priprave 15 min + zamrzovanje
Zahtevnost Enostavno
Količina za 4 osebe
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Kokosov sladoled z mangom

Sestavine

  • 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
  • 3 žlice medu
  • 1 mango (približno 300 g)
steak, meso, grill

Tako ne boste uničili nobenega steaka več

"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Morski list v malvaziji

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi

Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.

Sestavine

  • 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
  • 3 žlice medu
  • 1 mango (približno 300 g)

Postopek

1

V skledi stepamo kokosovo mleko, da postane gosto. Postopoma vmešamo 3 žlice medu, da dobimo kremo.

2

Mango olupimo, narežemo na koščke in zmiksamo s paličnim mešalnikom. Sadno kašo primešamo kokosovi kremi.

3

Zmes prelijemo v nizko posodo in postavimo v zamrzovalnik za vsaj 5 ur oziroma dokler ne zamrzne.

Nasvet

Če se na vrhu sladoleda naredijo kristalčki, ga pred postrežbo nekoliko pretlačimo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.