
Kokosov sladoled z mangom
Kokos in mango sta dobitna kombinacija!
Kokosov sladoled z mangom
Kokos in mango sta dobitna kombinacija!

Sestavine
- 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
- 3 žlice medu
- 1 mango (približno 300 g)

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
- 3 žlice medu
- 1 mango (približno 300 g)
Postopek
V skledi stepamo kokosovo mleko, da postane gosto. Postopoma vmešamo 3 žlice medu, da dobimo kremo.
Mango olupimo, narežemo na koščke in zmiksamo s paličnim mešalnikom. Sadno kašo primešamo kokosovi kremi.
Zmes prelijemo v nizko posodo in postavimo v zamrzovalnik za vsaj 5 ur oziroma dokler ne zamrzne.
Nasvet
Če se na vrhu sladoleda naredijo kristalčki, ga pred postrežbo nekoliko pretlačimo.