Kaj boste skuhali danes?
Kokosov sladoled z mangom
Kokos in mango sta dobitna kombinacija!
Kokosov sladoled z mangom
Kokos in mango sta dobitna kombinacija!
Sestavine
- 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
- 3 žlice medu
- 1 mango (približno 300 g)
Taco burgerji: kombinacija, ki vas bo zasvojila
Taco burger je hitra, hrustljava in noro okusna fuzija tortilje in sočnega burgerja. Preprost recept za sproščeno kosilo ali večerjo.
Z alpskih smučišč v naše domove: pripravite priljubljene germknödle
Mehki kvašeni cmok germknödel je specialiteta iz Avstrije in Bavarske, ki jo dobro poznajo obiskovalci smučišč, a privoščite si ga lahko tudi brez obutih pancerjev.
Nebeško dobre orehove palačinke s smetano
Kuhanje je zanjo umetnost in čustvo v enem. Eugenija Carl prisega na sladko pregreho, ki nikoli ne razočara – orehove palačinke s smetano.
Sestavine
- 400 ml kokosovega mleka (v pločevinki)
- 3 žlice medu
- 1 mango (približno 300 g)
Postopek
V skledi stepamo kokosovo mleko, da postane gosto. Postopoma vmešamo 3 žlice medu, da dobimo kremo.
Mango olupimo, narežemo na koščke in zmiksamo s paličnim mešalnikom. Sadno kašo primešamo kokosovi kremi.
Zmes prelijemo v nizko posodo in postavimo v zamrzovalnik za vsaj 5 ur oziroma dokler ne zamrzne.
Nasvet
Če se na vrhu sladoleda naredijo kristalčki, ga pred postrežbo nekoliko pretlačimo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Vzhodnjaška korenčkova solata
Limonov cheesecake
Osvežujoča poletna poslastica, ki jo pripravimo, ne da bi prižigali pečico
Jagodni šodo z marsalo
Le nekaj sestavin - pa tak užitek: šodo z marsalo in jagodami.