
Jabolčni ocvrtki
Za te jabolčne ocvrtke potrebujete manj kot pol ure!
Jabolčni ocvrtki
Za te jabolčne ocvrtke potrebujete manj kot pol ure!

Sestavine
- 500 g jabolk
- 2 jajci
- 2 žlici moke
- sol
- 2 dl olja
- sladkor v prahu za posip

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 500 g jabolk
- 2 jajci
- 2 žlici moke
- sol
- 2 dl olja
- sladkor v prahu za posip
Postopek
Jabolka olupimo in grobo nastrgamo. Dodamo obe jajci, sol in moko ter sestavine dobro premešamo.
V ponvi segrejemo olje. Z žlico zajemamo jabolčno maso in jo in v vroči maščobi hrustljavo ocvremo do zlato rjave barve.
Preden jabolčne ocvrtke ponudimo, jih potresemo s sladkorjem v prahu.