Astronapoved

Horoskop za soboto, 29. junija

N. K.
29. 6. 2024, 06.31
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Ker ne spadate med najbolj romantične osebe pod soncem, boste z eno nogo morda pretrdo stali na realnih tleh. Najbolj vas bodo pritegnili ljudje v vašem znamenju.

BIK – Ugotovili boste, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega. Želeli si boste občutiti vso popolnost življenja in narediti velik požirek iz čaše svobode.

DVOJČKA – Dobili boste kopico komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Skratka, obeta se vam prijeten in pozitiven dan, ki se bo zaključil šele pozno v noč.

RAK – Utegne se vam zgoditi, da dobrote ne boste razdajali pravim osebam. Ko ste zaljubljeni, ste skrbni in ljubeči in pravi blagor za tiste, ki v partnerju iščejo varnost.

LEV – Danes vam brez ljubezni živeti ni, saj je vaš vladar Sonce, zvezda našega osončja, ki je v astrološki simboliki povezana s srcem, srce pa seveda z ljubeznijo.

DEVICA – Dvignite se višje. Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, takrat raje obiščite prijatelja ali prijateljico, ki vas zna vedno spraviti v dobro voljo.

TEHTNICA – Pred vami je dan, poln raznoraznih sprememb. Če imate dolgoletnega prijatelja, se vam lahko zgodi, da ga boste začeli gledati iz drugega zornega kota.

ŠKORPIJON – Danes boste dobesedno začutili, kako pomembno vlogo imajo v vašem življenju prijatelji. Ste bistri in imate dar za razumevanje globine človeških duš.

STRELEC – Tokrat se boste lahko zanesli na svoje prirojene talente. Vaša ustvarjalna narava bo kar prekipevala in vse, česar se boste lotili, boste uspešno končali.

KOZOROG – Končno boste prišli k sebi po burnih dogodkih prejšnjih dni. Umirili se boste in povrnila se vam bosta nujno potrebno ravnovesje in celo harmonija.

VODNAR – Dogodki, ki vam jih bo povzročilo trenutno stanje planetov, bodo ravno tisto, o čemer ste sanjali. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutje bo odlično.

RIBI – Čakajo vas presenečenja. Lahko se vam celo zgodi, da zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo vztrajala, prekinete neko dolgoletno prijateljstvo.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča