Tortiljin čips s piščancem in sirom
Jana
27. 7. 2010, 12.35
Posodobljeno
Teden poletne mehiške kuhinje

Predjed
-Sestavine: vrečka tortiljinega čipsa (izberemo okus po želji) + 100 g piščančjega fileja + sir načo + nariban sir + mleta paprika + paprike jalapeno.
-Priprava: Piščančji file narežemo na poljubno velike kocke ali trakove, če so nam ti ljubši, ter na olivnem olju popražimo in začinimo s soljo in mleto papriko. Na krožnik stresemo polovico vrečke tortiljinega čipsa in ga enakomerno porazdelimo po krožniku. Po njem posujemo prepražene piščančje kocke. Z žlico po krožniku enakomerno porazdelimo sir načo, nariban sir in sesekljane paprike jalapeno. Postopek ponovimo še enkrat. Krožnik z jedjo nato postavimo v mikrovalovno pečico za približno minuto in pol oziroma po želji.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Prijava
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se