
Zelenjavna osnova
Zelenjavna osnova
Čas priprave
/
Zahtevnost
Enostavno
Količina
2,5 litra
Oznake

Sestavine
- 0,5 kg jušne zelenjave (čebula, zelena, korenje, por)
- 3 l vode

Večerje, pripravljene v 20 minutah
V hitrem tempu sodobnega vsakdana si po napornem dnevu želimo le še hitro, preprosto in okusno večerjo. Ponujamo nekaj okusnih predlogov!

Kako pravilno shraniti svež paradižnik?
Pravilno shranjevanje paradižnika ni le stvar navade, temveč ključno vpliva na njegov okus. Kako torej poskrbeti, da čim dlje ostane svež, sočen in polnega okusa?

Hitro pripravljen kos mesa, ki se kar stopi v ustih
Vam je med vsemi vrstami rib najboljša svinjska ribica? Nič čudnega, saj gre za mehek in sočen kos mesa, ki ga lahko pripravite na mnogo različnih načinov.
Sestavine
- 0,5 kg jušne zelenjave (čebula, zelena, korenje, por)
- 3 l vode
Postopek
1
Vse sestavine kuhamo eno uro in pol. Med kuhanjem lahko dodamo tudi ostanke druge zelenjave. Ko je kuhano, precedimo in zelenjavo zavržemo. To osnovo lahko uporabimo tudi pri pripravi nekaterih ribjih jedi.