© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kaj boste skuhali danes?

Ozadje

Šparglji, vloženi v kisu

Šparglji, vloženi v kisu

Čas priprave 30 min
Zahtevnost Enostavno
Količina 2 kozarca po 7 dl
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
v kisu vlozeni belusi

Sestavine

  • 7 dl vode
  • 2 dl kisa
  • 100 g medu
  • 40 g soli
  • 2 šopka špargljev
  • 2 vejici svežega timijana
  • nekaj lističev poprove mete
  • limonova in pomarančna lupina
  • 2 kozarca za vlaganje (po 7 dl)

Sestavine

  • 7 dl vode
  • 2 dl kisa
  • 100 g medu
  • 40 g soli
  • 2 šopka špargljev
  • 2 vejici svežega timijana
  • nekaj lističev poprove mete
  • limonova in pomarančna lupina
  • 2 kozarca za vlaganje (po 7 dl)

Postopek

1

Šparglje očistimo in operemo. Vodo in kis zavremo in v prevretek dodamo med in sol, da se stopita.

2

V sterilizirana kozarca za vlaganje (vsak po 7 dl) vstavimo šparglje, dodamo timijan in meto ter limonovo in pomarančno lupino. Zalijemo s prevretkom in nepredušno zapremo.

Priljubljeni recepti

Eros Apricotti

Marelični zmešanček

Enostavno

Popolna cezarjeva solata

Cezarjevo solato lahko naredimo zelo na hitro. Lahko pa si vzamemo čas in sestavimo popolno cezarjevo solato. Ključ je v detajlih in ko jih obvladate, vas čaka resnično izjemen rezultat.

1 h 20 min
Enostavno

Čokoladni ganaš s krhko karamelo

Fin ganaš, ki očara tudi najzahtevnejše goste

35 min
Srednje zahtevno

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.