
Jabolčni hren
Jabolčni hren
Čas priprave
/
Zahtevnost
Enostavno
Količina
za 4 osebe

Sestavine
- 150 g hrena
- 100 g jabolk
- 0,5 dl olja
- jabolčni kis
- sol
Preberite tudi

Fina kuharska tehnika: sotiranje
Sotiranje pomeni hitro praženje hrane v vroči ponvi z uporabo majhne količine maščobe. Pa veste, s katero ponvijo boste prišli do najboljšega učinka?

Ideje za kosilo v manj kot 30 minutah: hitro, preprosto in nasitno
Zbirka hitrih receptov jedi, pripravljenih v manj kot pol ure. Za vse, ki iščete ideje za hitro, a kakovostno kosilo brez dolgčasa na krožniku.

Kiš - francoska pita, ki jo lahko prinesete na piknik
Pomlad nam ponuja celo vrsto dobrot, iz katerih lahko pripravimo izjemno okusne jedi, polne pomladne svežine in sočnosti.
Sestavine
- 150 g hrena
- 100 g jabolk
- 0,5 dl olja
- jabolčni kis
- sol
Postopek
1
Hren in jabolka olupimo, naribamo ter začinimo z oljem, kisom in soljo. Dobro premešamo in ponudimo kot prilogo.