
Sestavine
- 1,25 limonovega soka
- 2,5 dl bezgovega likerja
- 2,5 dl vodke
- 5 dl jabolčnega soka
- 1,25 dl gazirane mineralne vode
- led
- sveža zelišča, npr. verbena, meta in bazilika (po želji)
- rezine limone (po želji)

Želite dalj časa ostati siti? Potem pri kuhanju uporabite to živilo!
Ne glede na to, ali si jo postrežemo kot kremni namaz, hrustljav prigrizek ali hranljivo osnovo glavne jedi – čičerika si zasluži stalno mesto v vsakem gospodinjstvu.

Kako prepoznati kakovosten paradižnik?
Najbrž se lahko strinjamo, da ni vsak na videz popoln paradižnik tudi zares dober. Kako torej v trgovini prepoznati sočen in sladek paradižnik, polnega okusa?

To so razlogi, da cheesecake razpoka
"Cheesecake se med peko napihne, nato pa vedno upade, pogosto tudi razpoka." Ste se tudi vi srečali s to težavo?
Sestavine
- 1,25 limonovega soka
- 2,5 dl bezgovega likerja
- 2,5 dl vodke
- 5 dl jabolčnega soka
- 1,25 dl gazirane mineralne vode
- led
- sveža zelišča, npr. verbena, meta in bazilika (po želji)
- rezine limone (po želji)
Postopek
1
V skledi zmešamo limonov sok in sladkor, da se stopi. Prelijemo v veliko servirno bovlo in dodamo druge tekoče sestavine, do vrha napolnimo z ledom in nežno pomešamo. Takoj postrežemo, po želji z zelišči in rezinami limone.