
Kaj boste skuhali danes?
Sestavine
- 4 zrele banane
- 2 žlici mandljevega mleka
- 1 žlica bio arašidovega masla
- 1 žlička mletega cimeta
- 1 žlica temne čokolade
- 1 žlica mandljevih lističev

Tako preproste, da so gotove v 30 minutah, a okus vas bo osvojil
Najprej je svetovni splet osvojil 'Marry Me' piščanec, sledile so 'Marry Me' testenine. Kakšno 'za oženit' dobro jed si še lahko obetamo?

Porabite fige in kruh s tem božanskim narastkom
Z drevesa ste pobrali zadnje fige, v kuhinji pa imate višek kruha, s katerim ne veste kaj storiti. Odlično! Imamo recept za vas, ki bo posrkbel, da ničesar ne zavržete.

Pečena paprika: trik, kako ohraniti njen okus tudi po sezoni
Okus po pečeni papriki je ultimativni poletni okus. Ko poletje mine, je ta aroma tista, ki jo najbolj pogrešamo. S tem receptom si lahko ta priljubljeni okus shranite.
Sestavine
- 4 zrele banane
- 2 žlici mandljevega mleka
- 1 žlica bio arašidovega masla
- 1 žlička mletega cimeta
- 1 žlica temne čokolade
- 1 žlica mandljevih lističev
Postopek
Banane narežemo na kose, dolge 3 cm, in jih zamrznemo. Nato jih stresemo v mešalnik in prilijemo mandljevo mleko. Zmeljemo v gladko kremo. Dodamo arašidovo maslo in cimet ter znova vklopimo mešalnik. Pokusimo in po želji dodamo še malo cimeta.
Zmes preložimo v posodo, primerno za zamrzovanje, in eno uro pustimo v zamrzovalniku.
Sladoled vzamemo iz zamrzovalnika, ga potresemo z nastrgano čokolado in mandljevimi lističi ter postrežemo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Rabarbarini kvadrati z ovsenimi kosmiči
Mehiška paradižnikova solata pico de gallo
Klasična mehiška solata je odlična za fajite in priloga steakom z žara
Pečena buča s smetano, timijanom in parmezanom
Pečena buča s smetano in parmezanom bo navdušila ljubitelje fondijev in jeseni. Odlično se obnese kot prigrizek za zabave.