
Polnovredni sendvič
Polnovredni sendvič
Čas priprave
/
Zahtevnost
Enostavno
Količina
za 2 osebi

Sestavine
- 2 polnozrnati štručki
- 4 rezine puste šunke
- 6 rezin sveže kumare
- 2 lista hrustljave zelene solate
- 1 žlica gorčice s semeni
- 1 žlica medu
- 1 žlica majoneze

Picerija D10's - čista desetica na Pagu
Odkrili smo najboljšo picerijo na otoku Pagu in zagotovo eno najboljših v Dalmaciji

5 načinov, kako pripraviti piščanca poleti
Piščančje meso je zaradi svoje nežne teksture, nizke vsebnosti maščob in vsestranske uporabe ena najbolj priročnih sestavin poletne kuhinje.

Recept za vložene bučke, ki se mu ne boste mogli upreti
Sedaj, ko smo jih spekli, nadevali, skuhali, podušili, soparili in še kaj, je čas, da pripravimo še vložene bučke. Tokrat z vami delimo naš najljubši recept.
Sestavine
- 2 polnozrnati štručki
- 4 rezine puste šunke
- 6 rezin sveže kumare
- 2 lista hrustljave zelene solate
- 1 žlica gorčice s semeni
- 1 žlica medu
- 1 žlica majoneze
Postopek
1
Med, gorčico in majonezo dobro premešamo. Štručki po dolgem razpolovimo in vsako stran premažemo s pripravljenim namazom. Sendviča napolnimo z rezinami kumare, listom solate in šunko.