
Kaj boste skuhali danes?
Pečeni šparglji in češnjevci s feto
Pečeni šparglji in češnjevci s feto

Sestavine
- 450 g zelenih špargljev
- 350 g češnjevih paradižnikov
- 2 žlici oljčnega olja
- 1 žlica balzamičnega kisa
- 50 g sira feta
- sol

Vam zmanjkuje časa? Poskusite te večerje, ki so gotove v 20 minutah
V hitrem tempu sodobnega vsakdana si po napornem dnevu želimo le še hitro, preprosto in okusno večerjo. Ponujamo nekaj okusnih predlogov!

Tako okusen, da se stopi v ustih: zavitek, ki ga morate poskusiti
Ob pripravi jedilnika za posebne priložnosti se v mislih hitro zatečemo k večjim kosom mesa, morda še k ribam ali morskim sadežem, tokrat pa nas je navdušil vegi zavitek.

Štirje slastni preprosti kolači iz pravokotnega pekača
Imate pravokoten pekač za kolač, ki že predolgo sameva? Imamo štiri krasne recepte za kolač, ki ga lahko pripravite ta konec tedna.
Sestavine
- 450 g zelenih špargljev
- 350 g češnjevih paradižnikov
- 2 žlici oljčnega olja
- 1 žlica balzamičnega kisa
- 50 g sira feta
- sol
Postopek
Pečico segrejemo na 200 °C. Špargljem odrežemo olesenele dele, češnjeve paradižnike razpolovimo in oboje položimo v velik pekač. Pokapljamo z oljčnim oljem in balzamičnim kisom, solimo in vse premešamo. Pečemo 15 minut, da se šparglji zmehčajo in spečejo. Sir feta zdrobimo in potresemo po pečenih špargljih in češnjevcih.