
Paradižnikova solatka
Paradižnikova solatka

Sestavine
- 4 zreli paradižniki
- 1 majhna čebula
- ščep soli
- pest sesekljanega koriandra

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 4 zreli paradižniki
- 1 majhna čebula
- ščep soli
- pest sesekljanega koriandra
Postopek
Paradižnik narežemo na koščke, čebulo drobno sesekljamo. V skledi ju zmešamo s soljo. (Solatko lahko pripravimo že dan prej in jo shranimo v hladilniku.)
Tik pred postrežbo vmešamo koriander.
Nasvet
Paradižnikovo solatko lahko postrežete kot prilogo k piščančjemu nabodalu po indijsko.