© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kaj boste skuhali danes?

Ozadje

Opečeni kruhki s špinačo, rozinami in pinjolami

Opečeni kruhki s špinačo, rozinami in pinjolami

Čas priprave 15 min
Zahtevnost Enostavno
Količina za 6 oseb
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
krompirjeva tortilja

Sestavine

  • 200 g špinače
  • 2 stroka česna
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 2 žlici šerijevega kisa (ali belega vinskega kisa)
  • 1 žlica medu
  • 3 žlice drobnih belih rozin
  • 2 žlici pinjol

Sestavine

  • 200 g špinače
  • 2 stroka česna
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 2 žlici šerijevega kisa (ali belega vinskega kisa)
  • 1 žlica medu
  • 3 žlice drobnih belih rozin
  • 2 žlici pinjol

Postopek

1

Oba stroka česna stremo ali drobno nasekljamo. Špinačo poparimo, jo ožamemo in začinimo s česnom, oljčnim oljem, kisom in medom. Primešamo še rozine in pinjole ter špinačo postrežemo na majhnih kosih opečenega kruha.

Priljubljeni recepti

Morski sadeži v kremni juhi

Jed pripravite z mešanico morskih sadežev, ali pa izberite le svoje najljubše!

30 min
Enostavno

Kakijeva marmelada

Marmelada iz kakija je popolna izbira, ko želimo za zimo prihraniti jesenske okuse

40 min
Enostavno

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.