
Kaj boste skuhali danes?
Mehko kuhana jajca z avokadom v pancetini srajčki
Jajca, avokado in panceta za najboljši začetek dneva
Mehko kuhana jajca z avokadom v pancetini srajčki
Jajca, avokado in panceta za najboljši začetek dneva

Sestavine
- 4 jajca
- sol
- 1 žlica rastlinskega olja
- 1 zrel avokado
- 100 g rezin dimljene pancete

Poznate vahtni kruh? Domači kruh z rdečim grozdjem naravnost iz Brd
Tradicionalni vahtni kruh iz Goriških Brd je odličen za jesenske dni. Če se na vaši trti najde še kakšen grozd, vam bo ta recept prišel prav.

Topla ideja za kosilo: najboljši recepti za jesenske juhe
Ko dneve zapolni megla in listje zašumi pod nogami, je čas za slastne jesenske juhe, ki v naš vsakdan zanesejo mir in udobje.

Katera buča je prava za juho, katera za sladico? Tukaj je preprost vodič
Katero bučo izbrati za katero jed, ni enostavno vprašanje, a zbrali smo nekaj napotkov, s katerimi bodo vaši recepti z bučami vedno uspeli.
Sestavine
- 4 jajca
- sol
- 1 žlica rastlinskega olja
- 1 zrel avokado
- 100 g rezin dimljene pancete
Postopek
V kozici zavremo vodo. Vanjo previdno položimo jajca in jih kuhamo 4 minute, da so mehko kuhana.
Medtem v oplasteni ponvi segrejemo olje. Avokado narežemo na rezine in vsako ovijemo v panceto ter jo 2 do 3 minute popekamo na visoki temperaturi, da panceta zahrusta.
Jajca postrežemo v jajčnih skodelicah, zraven pa ponudimo avokado v pancetini srajčki za pomakanje.