© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kruhki z jajci, majonezo in krešo

Kruhki z jajci, majonezo in krešo

Čas priprave 30 min
Zahtevnost Enostavno
Količina 20 sendvičev
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
20101220BBC 40523

Sestavine

  • 6 jajc
  • pest vodne kreše
  • 8 žlic kakovostne majoneze
  • sol in poper
  • 20 majhnih žemljic ali podobnih kruhkov
steak, meso, grill

Tako ne boste uničili nobenega steaka več

"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Morski list v malvaziji

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi

Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.

Sestavine

  • 6 jajc
  • pest vodne kreše
  • 8 žlic kakovostne majoneze
  • sol in poper
  • 20 majhnih žemljic ali podobnih kruhkov

Postopek

1

Jajca kuhamo 10 minut, da so trdo kuhana, nato odlijemo vodo in jih za 5 minut položimo v mrzlo vodo, da se ohladijo. Olupimo jih, grobo nasekljamo in damo v skledo.

2

Vodno krešo grobo nasekljamo, dodamo k jajcem, dodamo še majonezo, solimo in popramo ter zmešamo. Žemljice ali druge kruhke prečno prerežemo, jih napolnimo z jajčno mešanico in postrežemo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.