Težave v raju

Ben Affleck in Jennifer Lopez tik pred razvezo, ločitveni papirji so že pripravljeni

D.K.
2. 8. 2024, 08.43
Posodobljeno: 2. 8. 2024, 08.43
Deli članek:

Paru ni uspelo rešiti zakona, in kot kaže, je spodletel tudi njun zadnji poskus sprave, kar so potrdili tudi njuni bližnji.

Profimedia
Ben Affleck in Jennifer Lopez

Težave v zakonu med pevko Jennifer Lopez in igralcem Benom Affleckom so že mesece glavna tema svetovnih medijev, ki so natančno spremljali vsak njun korak, zdaj pa je bilo potrjeno, o čemer se je dolgo šušljalo. Tesni prijatelji para so za Daily Mail povedali, da je njun zadnji poskus sprave propadel in da sta vložila zahtevo za ločitev. Dokumenti naj bi bili pripravljeni, vendar še niso bili vloženi pri sodišču, kar je potrdilo več različnih virov.

Zlomil ji je srce

Novica je odjeknila kmalu po tem, ko je 51-letni Ben kupil novo vilo v Pacific Palisades za 20,5 milijona dolarjev, točno na Jenniferin 55. rojstni dan, nekaj dni po tem, ko je staro vilo na Beverly Hillsu dal v prodajo za 68 milijonov dolarjev. Pevka pa je pred kratkim prodala svoje stanovanje v New Yorku za 23 milijonov dolarjev, poroča People. Toda njeni prijatelji trdijo, da je bila Benova poteza na njen rojstni dan prelomna točka in da ji je zlomil srce.

"Papirje za ločitev sta izpolnila že pred mesecem dni, vendar čakata pravi trenutek, da jih uradno vložita. Takrat bosta podala skupno izjavo, v kateri bosta sporočila, da drug drugemu še vedno veliko pomenita in se imata rada, da sta se trudila rešiti zakon, vendar njima ni uspelo. Iskreno povedano, nista uspela najti kompromisa. Tisto, kar sta imela prej, je izginilo, in oba sta to sprejela," je za Daily Mail povedal dobro obveščen vir.

Težave trajajo že dlje časa 

Da se par spopada s težavami v zakonu, se je začelo sumiti, ko več kot 40 dni niso bili opaženi skupaj, kar je za njiju res nenavadno, saj so ju paparaci pogosto ujeli skupaj. Kmalu je postalo jasno, da ne živita več v istem domu, ki sta ga kupila maja 2023 za 60 milijonov dolarjev.

"Ben je že izseljen in verjetno bo moral prodati hišo, ki sta jo iskala dve leti. Nikoli se ne bosta prenehala ljubiti, vendar ona ne more nadzorovati njega, on pa ne more spremeniti nje. Ni bilo možnosti, da bi to trajalo," je pred nekaj meseci za In Touch izjavil anonimni vir.

Kmalu je postalo jasno, da par ne živi več v skupnem domu, ki sta ga kupila maja 2023 za 60 milijonov dolarjev. Prav tako sta Ben in Jennifer sta poletje preživela ločeno, ona je bila večinoma na vzhodni obali, on pa v Los Angelesu. Celo drugo obletnico zakona sta preživela ločeno, kar je dalo slutiti, da je v njuni zvezi nekaj hudo narobe.

Igralec ima za seboj že en propadli zakon. Z igralko Jennifer Garner je bil poročen od leta 2005 do 2018 in imata tri otroke: 18-letno Violet, 15-letnega Fina in 12-letnega Samuela. Jennifer je bila doslej poročena štirikrat. Njen prvi mož je bil natakar iz Miamija Ojani Noa, s katerim se je poročila leta 1996, njun zakon pa je trajal le 11 mesecev. Od leta 2001 do 2003 je bila poročena s plesalcem Chrisom Juddom, od leta 2004 do 2014 pa s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim sta imela dvojčka Emmo Maribel in Maximiliana Davida. Zdi se, da je le še vprašanje časa, kdaj bo Ben uradno na seznamu bivših.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste