Astro

Kaj mesec avgust prinaša 12 astrološkim znamenjem?

Andreja Novak, Merkaba
4. 8. 2024, 06.45
Deli članek:

Avgust bo dober mesec za počitek. Takoj po mlaju v levu (4. 8.) gre namreč 5. 8. Merkur v devici v retrogradno smer in bo poskrbel, da boste vse do 28. 8. bolj razmišljali, načrtovali ter premlevali načrte, kot zares kaj naredili.

Profimedia
Veliko dogajanja bo avgusta z neba krojil Merkur.

Dobro, da se Venera 5. 8. premakne v znamenje device, kar bo spodbudilo skrb zase in za svoje telo. Zvezdni vplivi bodo celoten mesec spodbujali notranji optimizem in želje, pa tudi potrebo po razmisleku in ovrednotenju lastnega življenja.

Osebni arhiv
Adreja Novak

Retrogradni Merkur se na praznik 15. 8. vrne v znamenje leva in okrepi notranjo samorefleksijo, ki vam lahko pomaga se dobro pripraviti na spremembe na jesen.

Polna luna v vodnarju vas bo 19. 8. spodbujala k praznovanju s prijatelji in znanci. Zadovoljni boste družbe, ki vam bo pokazala, da ste še zaželeni tudi med tistimi, ki ste jih v preteklosti zapostavljali.

22. 8. preide Sonce v devico in oznani umiritev poletja ter bolj resen pristop do vsega, kar se bo dogajalo. Device vse najboljše!

28. 8. se Merkur vrne v direktno fazo v znamenju leva in še malo podaljša željo po druženju, končno boste lahko začeli delovati navzven.

29. 8. pride Venera v znamenje tehtnice ter vas odpre za romantične nagibe, ki jih prinaša september. Lep avgust vsem!

OVEN
Družabni boste in vsi vas bodo iskali. Morda vas bo to na trenutke motilo, a še bolj boste uživali v središču pozornosti. Povsod se boste lahko o vsem dogovorili in razrešili marsikatero težavo. Pazljivo pa, da ne boste pretiravali s pomočjo drugim in si na glavo nakopali številnih opravkov, ki vas bodo odmaknili od načrtov ter uživanja dopusta.

BIK
Ne glede na dopustniške načrte se boste avgusta težje sprostili, saj boste povsod videli samo delo in skrbi. Pretirana razpoložljivost vas bo izčrpala in težko se boste odklopili. Zato je dobro, da se bolje organizirate in si dovolite predati vse tiste naloge, za katere veste, da jih tudi drugi lahko dobro izpeljejo. V ljubezni bodite čim bolj sproščeni in ne dlakocepite.

DVOJČKA
Čas je za počitek, saj je vaš vladar v retrogradni fazi in vas podpira v vsem, kar boste počeli zase, za sprostitev, notranji razmislek in obnovo energij. Nikakor pa se ne lotevajte novih projektov in niti ne organizirajte ničesar, saj se ne bo dobro končalo – ne glede na to, kako se boste potrudili. Če si niste prej organizirali dopustovanja, ostanite doma in uživajte v času zase.

RAK
Ponosni boste na svoje doseže in se z njimi postavljali povsod, kjer se bo dalo. Družba vas bo dobro sprejela, če je le ne boste izkoriščali za svoje čustvene muhe in izkoristili njene naklonjenosti. Odkrito se o vsem pogovorite, saj boste tako imeli največ od odličnih zvezdnih podpor, pa tudi od vseh tistih, ki so vam naklonjeni. Zavedajte se svoje moči in jo uporabite.

LEV
Odprti boste za pogovore in druženje, tudi za nove načrte in spremembe, ki ste si jih po tiho že nekaj časa želeli. Mlaj vas bo podprl v vseh novih začetkih in utegne jih biti kar nekaj. Samozavest se vam bo povrnila in zadovoljni boste z dogajanjem, zato se vam ne bo težko kdaj odmakniti in dovoliti drugim, da imajo svoj prav. Zanimivo bo.

DEVICA
Odličen čas za ljubezen je. Na novo boste spoznavali svoje srce, simpatija ali partner vam bo pokazal nov način življenja. Ne hitite, dovolite si, da čas prinese vse, kar si želite, saj boste sledili umu, kar pa v ljubezni ni najbolje. Čas je za notranje doživljanje, uživanje in globlje spoznavanje sebe ter vašega odnosa do življenja. A 22. 8. pride Sonce k vam: vse najboljše!

TEHTNICA
Usmerjeni boste v prenovo svojega telesa in videza ter pri tem lahko malo pretiravali. Okolica vas bo vabila v dogajanje, a vam se bo zdelo pomembno, da po svoje izpeljete svoje cilje.
Ker je v vašem znamenju že od konca junija črna luna – uporniška Lilith, je dobro, da jo uporabite in se uprete vsemu, kar vas ovira, da zase ne poskrbite karseda dobro. Zanimivo bo.

ŠKORPIJON
Odlično obdobje vam bo omogočilo prizemljitev, dober počitek in reševanje vsega, za kar prej ni bilo časa. Imeli boste dovolj časa za samoanalizo in prava spoznanja vam bodo okrepila željo po smiselnih spremembah. Pojavila se bo dobra priložnost ali poslovna ideja, s katero bi lahko marsikaj razrešili. Dojeli boste, da je v vsem potreben red, tudi v čustvih.

STRELEC
Zanimivo dogajanje bo v vas spodbujalo odkrivanje novih talentov. Komuniciranje in pogovori vam bodo odkrivali številna zadovoljstva in mogoče se boste lotili novih zadev. Če iščete službo ali partnerja, se odprite tudi tej tematiki in skozi besede se bo marsikaj uresničilo. Ne bežite od novih ljudi, spoznanj in izkušenj, odprite se novemu znanju.

KOZOROG
Odličen čas vas bo popolnoma prevzel in s kreativnostjo se boste lotevali vsega. Samski boste imeli odlične priložnosti za spogledovanje ali kaj več, če se boste za to odločili. Vezani pa boste na novo odkrivali svoj odnos in prek njega spoznavali tudi sebe. Zanimivo obdobje vam bo pokazalo smisel ljubezni in srčnega sodelovanja v čisto vseh vsakdanjih stvareh.

VODNAR
Številna ljubezenska dogajanja vas bodo predramila in ponovno se boste začeli zavedati, da ste živi. Mogoče se boste prestrašili lastnih čustev in želja po spremembah, a jih ne boste mogli več zanikati. Preden karkoli izpeljete, si vzemite čas in najdite ljubezen do sebe ter sprejmite vse, kar je dobrega za vas v tem času. Pravočasno se bo vse izjasnilo in uredilo.

RIBI
Pred vami je nepozaben mesec. Če se boste odzivali na vse kreativne ideje, se vam lahko življenje obrne v zelo zanimivo smer. Samski lahko srečate sorodno dušo, pa tudi vezani boste močno pod vplivom ljubezni. Nekatere dolgotrajne želje bodo spet oživele in z večjo vnemo se boste lotevali tudi vsakdanjih obveznosti. Notranja moč se vam bo povrnila.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste