© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Goveji file na rukoli


Jana
17. 12. 2009, 14.46
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Okusna in prav nič redilna večerja.

Goveji file na rukoli

Sestavine: 400 g govejega fileja + 80 g rukole + 150 g paradižnika češnjevca  + 2 dl olivnega olja  + ščepec na grobo mlete soli  + črni poper iz mlinčka  + sok ene limone + 150 g mladega sira.

Priprava: Umito rukolo, paradižnik in mladi sir položimo na sredino krožnika, prelijemo z olivnim oljem in pokapljamo z limoninim sokom.
Goveji file razrežemo in na hitro, v približno 4 minutah, popečemo z obeh strani. Popečeno meso razrežemo in položimo na pripravljeno solato.
Vse skupaj posolimo z grobo soljo in popopramo s črnim poprom iz mlinčka.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.