Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Piščančji sendvič z avokadom


HANA ZUPAN / revija Bodi zdrava
1. 6. 2024, 13.00
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Ideja za zdrav in okusen prigrizek.

prigrizki
Shutterstock
Piščančji sendvič z avokadom

Sestavine:

- 2 piščančjih prsi

- 1 avokado

- 2 rezini kruha

- zelena solata

- 2 žlici majoneze

- 1 žlica gorčice

- 1 žlica limoninega soka

Priprava:

1. Segrejte ponev na srednje visoko temperaturo.

2. Piščančje prsi narežite na tanke rezine in jih začinite s soljo in poprom po okusu.

3. Na segreto ponev položite narezane piščančje rezine in jih pecite 5–7 minut na vsaki strani, dokler ne postanejo zlate barve in so popolnoma pečene.

4. Nato na tanke rezine narežite avokado.

5. Na kos kruha položite narezan avokado.

6. Dodajte narezane piščančje rezine in solato po želji.

7. V majhni posodi zmešajte majonezo, gorčico in limonin sok.

8. Na koncu dodajte še preliv iz majoneze, gorčice in limoninega soka.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.