© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Limona s pršilom


S.E.
7. 2. 2017, 08.12
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:02
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

dom_in_gospodinjstvo_limona-POT.jpg
Shutterstock

Okus limone se lepo poda zelenjavi in pečenemu mesu ali ribam. Da bi dosegli prefinjen priokus, nam jedi ni treba polivati s sokom, ki smo ga iztisnili iz limone, ampak ga z njim raje nežno poškropimo. Umiti limoni odrežemo vrh in vanjo zapičimo nastavek za pršenje, kakršnega smo sicer vajeni s stekleničk, v katerih je spravljena kozmetika.

Okus limone se lepo poda zelenjavi in pečenemu mesu ali ribam. Da bi dosegli prefinjen priokus, nam jedi ni treba polivati s sokom, ki smo ga iztisnili iz limone, ampak ga z njim raje nežno poškropimo. Umiti limoni odrežemo vrh in vanjo zapičimo nastavek za pršenje, kakršnega smo sicer vajeni s stekleničk, v katerih je spravljena kozmetika.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.