
Sestavine
- 1,8 l belega vina
- 1 dl bezgovega sirupa
- 4 limete
- 3 breskve
- za palec velik kos svežega ingverja
- velika pest malin
- led
- 1 liter gazirane mineralne vode
- užitne cvetlice (po želji)

To so razlike med vrstami jogurta
Spoznajte različne vrste jogurta – čvrsti, tekoči, grški, labneh ... Uporabite jih v kuhinji in odkrijte nove okuse z jogurtom v glavni vlogi.

Odlične ideje, kako uporabiti med v slanih jedeh
Čeprav se med v receptih običajno uporabi pri pripravi sladkih jedi kot bolj zdrava alternativa kristalnemu sladkorju, se odlično znajde tudi v slanih jedeh, pa naj gre za meso, omake, testenine ali solate.

To sta trenutno najbolj trendi pijači za večerna druženja
Ste se že vrnili s počitnic ali pa jih boste letos zaradi premalo denarja in preveč dela izpustili?
Sestavine
- 1,8 l belega vina
- 1 dl bezgovega sirupa
- 4 limete
- 3 breskve
- za palec velik kos svežega ingverja
- velika pest malin
- led
- 1 liter gazirane mineralne vode
- užitne cvetlice (po želji)
Postopek
Limete narežemo na tanke kolute, breskve pa na rezine. Ingver olupimo in narežemo na tanke rezine. Vino, bezgov sirup, sadje in ingver razdelimo v dva velika vrča in postavimo v hladilnik za najmanj 1 uro, da se dobro ohladi.
Tik preden postrežemo, dodamo led in prilijemo mineralno vodo, po želji pa še užitne cvetlice.