Spomladanske pečenke iz pečice
Preprosti recepti za spomladanske pečenke - piščančja, svinjska, goveja, jagnječja in celo veganska "pečenka" za obiske, ki ne jedo mesa.

Pečenke iz pečice so odlična izbira, ko želimo z majhnim trudom doseči popolno zapečeno in sočno jed. S počasnim pečenjem se meso zmehča, sokovi pa se ujamejo v bogatih naravnih omakah, ki nastajajo med peko. Ključ do uspeha so prava izbira mesa, primerna temperatura pečenja in natančno usklajen čas. Tak način priprave omogoča tudi veliko svobode pri kombiniranju začimb, zelišč in prilog.
Spomladanska piščančja pečenka
Barvit in lahkoten obrok. Idealna izbira za sproščeno kosilo, ko si želite nekaj svežega in domačega.

RECEPT: Spomladanska piščančja pečenka
Svinjska pečenka s koromačem in rožmarinom
Svinjski pečenki pogosto dodamo rezine limone, tokrat pa smo poizkusili s pomarančo in bili navdušeni.
RECEPT: Svinjska pečenka s koromačem in rožmarinom
Goveja pečenka s korenjem in preprosto omako
Sočna govedina, pečena skupaj s sladkim korenjem, ustvarja harmoničen okus, ki ga dopolnjuje nežna omaka iz pečenih sokov.

RECEPT: Goveja pečenka s korenjem in preprosto omako
Pečena jagnjetina z rožmarinom in česnom
Klasična kombinacija rožmarina in česna poudari bogat okus nežnega jagnječjega mesa. Popolna jed za praznične pomladne dni, ko si zaželite nekaj posebnega.

RECEPT: Pečena jagnjetina z rožmarinom in česnom
Fižolova "pečenka" s pistacijami in nadevom iz fete
Zamisel za kosilo na brezmesni dan ali ko v goste povabite vegetarijance. Začimbna mešanica zatar poskrbi za pridih daljnjih krajev. Sveža alternativa mesnim jedem, ki preseneti s polno aromo in hrustljavo skorjico.

RECEPT: Fižolova "pečenka" s pistacijami in nadevom iz fete
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se