Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

(FOTO) V zahvalo za požrtvovalno delo so pogostili zaposlene v Zdravstvenem domu Murska Sobota


vestnik
D. N.
25. 5. 2021, 19.08
Posodobljeno
26. 05. 2021 · 06:54
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v okviru projekta Slovenija - evropska gastronomska regija 2021 pripravilo prvega izmed petih gastronomskih dogodkov za promocijo lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov. Prvi izmed omenjenih dogodkov, na katerih bodo chefi iz lokalnega okolja z lokalnimi surovinami in sestavinami pogostili zaslužno skupino populacije, ki je v času epidemije najbolj pomagala prebivalcem posamezne regije, je v torek potekal pri Zdravstvenem domu (ZD) Murska Sobota. Pogostitev za zdravstvene delavce je pripravila Restavracija Kodila skupaj s svojim lokalnim dobaviteljem Eko-socialno kmetijo Korenika Šalovci, za zaposlene pa so pripravili meso krško-poljskega prašiča s polento, za sladico pa so postregli prekmursko gibanico. Fotografije z gastronomskega dogodka je zbrala Vanesa Jaušovec.

gastronomski-dogodek, zdravsteni-dom-m.sobota
Vanesa Jaušovec
Gastronomski dogodek v zdravstvenem domu Murska Sobota

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.