Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Mojster žara

Glasbenik prisega na sočna svinjska rebrca


am
27. 7. 2017, 20.30
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:03
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Matic Marentič nam je razkril, da pravega poletja ni brez žara in sočnih svinjskih rebrc.

Matic Marentič
Osebni album
Dvaindvajsetletni Matic Marentič poleti uživa v pripravi okusnih dobrot z žara.

Pevec Matic Marentič, ki se s kolegi vsako leto, ob spremljavi dobre glasbe z radia in osvežujoče pijače, z veseljem loti tega kuharskega podviga, pravi, da so sočna svinjska rebra nepogrešljiva poletna jed. »Rebra, seveda obvezno začinjena s soljo, poprom in česnom, najprej šest ur kuhamo, nato pa jih na žaru popečemo, da dobijo slastno skorjico,« pove sogovornik in navihano doda, da pravi čar tej jedi da posebna omaka: »Naredimo jo med drugim iz paradižnika, gorčice in začimb, a gre za skrivni recept, ki se ga seveda ne razkriva kar vsevprek.«

Matic Marentič
Facebook
Postojnski rokerji si po večdnevnih zaporednih nastopih radi privoščijo oddih.

Marentič se rad vrti s kuhalnico v roki, a mu za kuhanje pogosto ne ostane veliko časa, saj poskuša vsako prosto uro dneva, ko ne stoji na odru, preživeti v družbi družine in prijateljev. »Poletje je super. Raje kot mrzle zimske dni imam vroča in sončna poletja, ki me dodatno napolnijo z ustvarjalno energijo,« pravi pevec. S svojo skupino se sicer aktivno pripravlja na snemanje novega albuma, še prej pa se bodo predstavili s pesmijo Len dan – o ležernem nedeljskem dnevu.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.