Takole lahko porabite ostanke od praznikov ...
Š. K.
29. 3. 2016, 14.51
Posodobljeno
Imate tudi vi veliko ostankov od praznikov? Takole jih lahko porabite.

Pirhe oziroma trdo kuhana jajca lahko uporabite za pripravo sendvičev, solat, namazov in prigrizkov. Zato jih nikar ne mečite stran.
Tu je odličen recept.
Okusna malica: sendvič s tuno in jajci
Potrebujete:
8 rezin toasta
4 jajca
4 liste solate
Za namaz v sendviču pa rabite:
tune iz pločevinke
20 g zmehčanega masla
1 žlica majoneze
2 žlici kisle smetane
250 g sirnega namaza
1 strok česna
1 kisla kumarica
20 g zelenih izkoščičenih oliv
1 žlica nasekljanega peteršilja
1 žlička nasekljanega origana
1 žlička nasekljane bazilike
1 ščepec soli
Priprava:
Tunin namaz pripravite s paličnim mešalnikom. Nato jajca olupite in jih dajte na popečene toaste. Nanje dajte liste solate, in namažite z namazom. Pokrijemo s preostalimi opečenimi rezinami toastov.
20 g zmehčanega masla
1 žlica majoneze
2 žlici kisle smetane
250 g sirnega namaza
1 strok česna
1 kisla kumarica
20 g zelenih izkoščičenih oliv
1 žlica nasekljanega peteršilja
1 žlička nasekljanega origana
1 žlička nasekljane bazilike
1 ščepec soli
Priprava:
Tunin namaz pripravite s paličnim mešalnikom. Nato jajca olupite in jih dajte na popečene toaste. Nanje dajte liste solate, in namažite z namazom. Pokrijemo s preostalimi opečenimi rezinami toastov.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Prijava
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se