Prikupna reakcija

Princesa Charlotte šokirana nad poljubom Williama in Kate

U.C.
13. 9. 2024, 10.51
Posodobljeno: 13. 9. 2024, 11.22
Deli članek:

Kate Middleton je včeraj z javnostjo delila veselo novico glede svojega zdravja, oboževalci kraljeve družine so si lahko oddahnili. Hkrati pa so se nasmejali, ko so v objavljenem videu opazili zabavno reakcijo princese Charlotte, šokirane nad poljubom svojih staršev.

princeandprincessofwales/Instagram
Princesa Charlotte ni bila najbolj očarana nad poljubom svojih staršev.

V čustev polnem videu objavljenem na Instagramu v katerem je prikazana kraljeva družina, je princesa Kate podanike seznanila, da je končala kemoterapijo. V delu videoposnetka je videti princeso Kate, kako leži v objemu s princem Williamom. Med tem, ko je družina ležala na plaži v Norfolku, je William Kate poljubil na lice. Devetletna princesa Charlotte pa nad poljubom ni bila niti najmanj navdušena. Očitno je, da je bilo devetletni princesi nerodno, ko je videla, kako se njena starša poljubljata.

V triminutnem videu se Kate igra s princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom. Valižanska princesa s svojimi oboževalci v videu deli svojo izkušnjo: "Ko se poletje bliža koncu, vam ne morem povedati, kako mi je odleglo, da sem končno končala s kemoterapijo. Zadnjih devet mesecev je bilo za nas kot družino neverjetno težkih. Življenje, kot ga poznate, se lahko spremeni v trenutku in morali smo najti način, kako prebroditi viharne vode in neznano pot."

"Rak je kompleksen, strašljiv in nepredvidljiv za vsakogar, še posebej pa za tiste, ki so ti najbližje. Sooči te z lastnimi ranljivostmi na način, na katerega še nikoli nisi pomislil, in tako na vse postavi nov pogled. Williama je tokrat spomnil in jaz, da sem hvaležen za preproste, a pomembne stvari v življenju, ki jih mnogi od nas pogosto jemljemo za samoumevne, preprosto ljubiti in biti ljubljen," je v sporočilu še zapisala princesa Kate.

Estrada

Miley Cyrus
"Flowers"

Miley Cyrus očitajo kopiranje pesmi Bruna Marsa

Sebastian
Izgubil spomin

Pevec Sebastian po halucinacijah v bolnišnici

Diddy
Domnevne spolne zlorabe

Aretacija Sean "Diddy" Combs: Slavnega raperja obtožujejo trgovine z ljudmi

maneskin
Estrada

Pevec skupine Maneskin Damiano David napovedal solo kariero

Lionel Messi
Vrnil se je

Lionel Messi šokiral ob vrnitvi na igrišče: Nova podoba zasenčila mojstrske zadetke

Raiven
Evropska turneja

Raiven se bo z evrovizijsko uspešnico "Veronika" predstavila v Zagrebz

Zanimivosti

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?