Kje je Matej Barbo?

Pevec ansambla Nemir bi rad čim prej nazaj

Alenka Sivka
12. 6. 2024, 14.23
Posodobljeno: 14. 6. 2024, 17.52
Deli članek:

Smo v glavni sezoni veselic. Po vsej Sloveniji so že v polnem razcvetu. Tako kot vsako leto tudi ansambel Nemir razveseljuje svoje poslušalce na veselicah. Na terenu pa smo opazili, da je pri članih Nemira sedaj malo kadrovskih sprememb.

Veseljak
Nadomestni pevec Ansambla Nemir.

Že na kar nekaj veselicah nismo videli pevca ansambla Mateja Barba. Kaj se z njim dogaja? Ali so to začasne spremembe ali je res prišlo do menjave članov pri ansamblu Nemir? Malo smo raziskali in izvedeli: kar bodite brez strahu. Matej je še vedno član Nemira. Zvedeli smo, da so te menjave samo začasne, da lahko »nemirovci« brez težav izpeljejo vse veselice. Matej Barbo je nedolgo nazaj prebolel pljučnico. Sedaj pa ima še nekaj nujnih pregledov, da bo vse tako, kot mora biti. Nekaj dni bo še odsoten, potem pa se bo vrnil na odre veselic in nazaj v tandem Jutranje budnice na TV Veseljak Golica, k Darji Gajšek.

Veseljak
Nasmejana voditelja.

Zaradi njegove odsotnosti so »nemirovci« za pomoč pri nadomeščanju Mateja k sodelovanju povabili dolgoletnega prijatelja in nekdanjega člana Ansambla Tomaža Rota, Korošca, pevca Nika Kogelnika. Fantje so se imenitno ujeli in nimajo nobenih težav pri izvajanju repertoarja. Mateju pa želijo, naj se hitro pozdravi in pride nazaj.

Veseljak
Ansambel v celotni postavi.

Ko smo Mateja vprašali, koliko časa ga še ne bo, nam je zaupal, da bi najraje že odšel delat, vendar ga zdravniki še ne izpustijo iz rok. Tudi mi mu želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev na oder ter v studio TV Veseljak Golica.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka