Spet zaseden

Zapeljivi Jason Momoa ni več samski – to je njegova nova lepotica

A. M.
21. 5. 2024, 16.03
Posodobljeno: 21. 5. 2024, 16.07
Deli članek:

Hollywoodski igralec je po novem v zvezi z 12 let mlajšo Adrio Arjono, igralko, ki se je proslavila v filmih kot so 'Emerald City', 'Good Omens' ter 'Andor' in 'Hit Man'. Ta vikend jo je na svojih družbenih profilih tudi prvič pokazal.

Revija Zvezde
Zapeljivec nič več samski.

Ljubljenec žensk Jason Momoa je svojo novo romanco potrdil na Instagram profilu. Štiriinštiridesetletni Jason na fotografijah ljubeče objema 32-letno portoriško igralko, s katero uživata na Japonskem.

"Japonska, ti si uresničitev sanj, navdušila si me. Tako sva hvaležna vsem, ki so nam odprli svoje domove, ustvarjali spomine z novimi in starimi prijatelji, delili še eno neverjetno pustolovščino z mojo ljubeznijo," je Jason še zapisal ob objavi.

Da je našel novo ljubezen je Jason prvič potrdil na Basingstoke Comic Conu 2024, kjer so ga novinarji vprašali, ali je trenutno samski. Na slednje je, na presenečenje mnogih, odgovoril, da je v resni zvezi. "Kmalu boste izvedeli vse. Že nekaj časa sem v novi zvezi," je takrat poročal Daily Mail.

Pred Adrio so Jasona povezovali z igralko Eizo Gonzalez, medtem ko je bila Adria od leta 2019 poročena z odvetnikom Edgardom Canalesom.

Pred vsem tem je bil Jason poročen z legendarno igralko Liso Bonet, s katero sta se januarja letos tudi uradno ločila. Par je hodil od leta 2005, poročil se je oktobra 2017 na majhni slovesnosti v Topangi v Kaliforniji in ima skupaj dva otroka, 16-letno hčer Lolo in 15-letnega sina Nako-Wolfa.

Lisa Bonet, ljubezen njegove mladosti

Lisa je Jasonu padla v oči, ko je bil star komaj osem let, natančneje, ko jo je videl na televiziji v seriji, v kateri je igrala. "Ko sem bil star osem let in sem jo videl na televiziji, sem rekel: 'Mami, želim si jo,'" je z nasmehom razkril med obiskom v oddaji 'The Late Show' zdaj že daljnega leta 2017.

Spoznal jo je nekoliko kasneje v življenju, še vedno precej mlad, in v živo ga je očarala še bolj kot po televiziji – kljub veliki razliki v letih. Ni se mogel upreti, da je ne bi povabil na prvi zmenek, poleg tega pa jo je moral ponižno prositi, naj na zmenek pelje ona, saj takrat še ni imel svojega avtomobila.

"Moj plan je bil zalezovati jo do konca življenja, dokler je ne osvojim. Tega ji nisem povedal, dokler nisva imela dva otroka, da me ne bi zapustila, zato ker sem čudak," je v smehu povedal za E!News.

Profimedia
Jason Momoa in Lisa Bonet

Toda njune velika ljubezen je žal imela svoj konec. Zvezo sta končala sporazumno, ter drug od drugega nista terjala niti centa. Razšla sta se oktobra 2020, le dva meseca po tem, ko je Jason dal obnoviti starega mustanga iz leta 1965, model Lisinega prvega avtomobila, in ji ga poklonil v znak ljubezni. Kljub temu, da sta se razšla leta 2020, sta ločitev naznanila šele dve leti pozneje in s tem razžalostila številne oboževalce.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka