Ljubezen po domače

Presenetljivo: Sentya in Matej sta zaročena in že v vlogi staršev

Vesna Meško
21. 12. 2021, 09.34
Posodobljeno: 21. 12. 2021, 09.56
Deli članek:

Resničnostni šov Ljubezen po domače je v Sloveniji očitno zelo ploden, saj skoraj vsako sezono poskrbi za pristno ljubezen in nataliteto slovenskega prebivalstva. Letošnji parček pa nekoliko presenetljiv, saj sta se v šovu borila za srca drugih udeležencev. Ljubezen pa očitno najde svojo pot.

Vesna Meško
Sentya Tia Awbell, Matej Rokavec

Finalna oddaja pete sezone resničnostnega šova Ljubezen po domače je že na Voyu, mi pa vam lahko zdaj uradno razkrijemo skrivnost, ki jo je bilo sicer treba zadržati zase, da ne bi pokvarili razpleta ljubezensko obarvane oddaje. V šovu sta se namreč zaljubila Sentya Tia Awbell in Matej Rokavec, ki sta se sicer mudila na različnih posestvih, Matej pri Mihaeli na Muti, Sentya pa pri Davidu na Primorskem. Svojo srečo je parček delil samo z najbližjimi. Celoten intervju z njima lahko sicer preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

»Za rojstvo najine deklice so denimo izvedeli samo družinski člani in bližnji prijatelji, za kar sva vesela. Svoje hčerkice pa že od samega začetka nisva želela izpostavljati javnosti in objavam na družbenih omrežjih, tako da tudi zaradi tega nisva bila prav nič prikrajšana. Med nosečnostjo se niti nisva skrivala, ker tedaj še nisva bila znana kot akterja te oddaje. Zato sva se sproščeno družila, hodila na izlete, obiskovala prijatelje in skupaj tudi delala. Po prihodu hčerke sva zaradi šova že postala bolj prepoznavna, a vseeno normalno živela naprej – le izpostavljala se nisva v javnosti,« sta nam zaupala zaljubljenca. 

Maja Rokavec
Matej se je novice o nosečnosti zelo razveselil.

Sentya in Matej sta se naraščaja razveselila konec oktobra v Porodnišnici Ljubljana. Deklici pa sta nadela prelepo ime. Kakšno? Preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

V resnici se je naklonjenost med njima razvila že na prvem snemanju na Vranskem, a sta morala potem vsak svojo pot, k svojemu »izbrancu« na posestvo. »Veste, udeleženci šova Ljubezen po domače smo se tako med snemanjem kot kasneje v hotelu, kjer smo bili nastanjeni, veliko družili. To so bili zabavni spoznavni trenutki, ko smo se veliko pogovarjali in smejali. No, midva pa sva si tudi namenila nekaj več pogledov in začutila medsebojne iskrice. Lepi spomini, ki naju opominjajo, da sva si bila preprosto namenjena.«

Nosečnost ni bila načrtovana

Maja Rokavec
Sentya Tia Awbell, Matej Rokavec

Deklica ju je presenetila in hkrati razveselila. Aurora, ki se je rodila že 22. oktobra, pa jima daje še večjo motivacijo in zagon za uresničitev skupnih družinskih in poslovnih ciljev. 

»Nosečnost je bila za naju presenečenje, ki pa sva se ga neopisljivo razveselila. Tudi vest, da nosim punčko, naju je zelo osrečila. Med nosečnostjo sem se dobro počutila, pa tudi Matej se je izkazal kot izjemno pozoren partner. Sem pa bila zelo krepostna, delala sem vse do zadnjega, pri čemer so mi bili sodelavci v veliko oporo. Tudi sicer sem imela ob sebi ljudi, ki so mi stali ob strani, zlasti starši, ki jih je nadvse osrečilo, da bova ljubezen okronala z družino,« z nasmeškom pravi Sentya. Ob tem dodaja, da je Matej super očka oziroma ati. »Seveda obnavlja izkušnje iz preteklosti, ampak z veseljem poskrbi za najino deklico, mi stoji ob strani, se večkrat pošali in sprosti ozračje, tako da me iz srca nasmeje.« Matej ima namreč iz prejšnjega razmerja že dva otroka.

Vesna Meško
Sentya Tia Awbell, Matej Rokavec

Kaj se je zgodilo z Mihaelo?

Gledalci šova so zagotovo opazili, da se je Matej na Muti prav lepo povezal z Mihaelo. Vsaj na televiziji je bilo videti, da je tudi med njima vzklila naklonjenost. Kaj se je zgodilo s to zgodbo? »To, kar ste videli v oddaji, je bilo pristno. Tudi ko so kamere ugasnile, sva z Mihaelo dala priložnost drug drugemu, čeprav sva v podzavesti slutila, da se najina zveza ne bo izšla. In res se je kmalu izkazalo, da naju razdalja in različni življenjski cilji preveč ločujejo, zato sva sklenila ostati samo v prijateljskih odnosih,« pojasnjuje Matej in kot zanimivost izpostavlja dejstvo, da se z Mihaelo oba s Sentyo družita tudi po koncu snemanja.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste