Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Last minute valentinovo ob morju


Oglasno sporočilo
13. 2. 2019, 13.22
Posodobljeno
19:29
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Če k temu dodamo še večer, poln smeha, je to recept za nepozabne trenutke v dvoje.

vačenitnovo Naj vaju čas v dvoje v čudovitem ambientu ponovno zbliža.jpg
Promocijsko gradivo
Naj vaju čas v dvoje v čudovitem ambientu ponovno zbliža.

Razvajajta si dušo in brbončice

Komedija Moška copata v izvedbi Ranka Babiča vaju bo to soboto z začetkom ob 20. uri v kongresnem centru Mind Hotela Slovenija nasmejala do ušes. Za razvajanje brbončic pa bo poskrbel slasten valentinov meni z ostrigami, kaviarjem in čokolado izpod rok odličnih kuharjev Istrian bistro & Tapas bara.

Podaljšan vikend ob morju

Dan zaljubljencev bo letos na četrtek in to je idealna priložnost, da si vzameta dela prost petek in se podata na morje. Naj bo tokratno prebujanje v paru začinjeno s ščepcem soli in vonjem po borovcih. Moderno opremljene sobe hotelov LifeClass Portorož bodo poskrbele za popolno udobje v dvoje, odličen mediteranski zajtrk pa za val nove energije. Ne izpustita niti plavanja v bazenih z 42.000 let starim Pramorjem, orientalske masaže v dvoje in zdravega potenja v sedmih različnih vrstah savn. Naj vaju čas v dvoje ponovno zbliža.

valentinovo Za razvajanje brbončic pa bo poskrbel slasten valentinov meni.jpg
Promocijsko gradivo
Za razvajanje brbončic pa bo poskrbel slasten valentinov meni.

Valentinov meni

Karpačo lososa, avokadova krema z baziliko, olje bazilike, puhasto testo, koper, dolgozrnati poper
***
Fini ragu istrskega oslička, krompirjevi njoki s timijanom, prekuhana smetana, staran kozji sir
***
Ribji file s špinačo v hrustljavi kruhovi skorjici, peneča ostrigova omaka s kaviarjem, krompirjev pire z limeto
***
Mus maline in čokolade, mandljev biskvit, malinov žele, malinov sorbet


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.