Pravi hit: S tem trikom medenemu zajtrku izboljšate okus
Kruh z začinjenim medenim maslom je pravi hit! Sladka maslena poslastica za zajtrk, ki vas bo navdušil z vsakim grižljajem.

Ob dnevu tradicionalnega slovenskega zajtrka z vami delimo namig, kako lahko še izboljšate preprost obrok iz kruha, masla in medu. Ta recept ni nič posebnega, a preseneti z zelo okusnim rezultatom.
V majhni skledi zmešajte zmehčano maslo, med, ekstrakt vanilije in ščepec soli. Mešajte temeljito, da se sestavine med seboj povežejo v nežen kremast namaz.
Medeno maslo namažite na rezino kruha, če vam je ljubo, pa ga lahko pred premazom še hrustljavo opečete. Seveda lahko uporabite tudi toast. Preko premaza pokapajte še malo medu in vse skupaj začinite s kančkom cimeta.

Namig: Obrok lahko še dodatno popestrite tako, da na premaz naložite tanke rezine sadja, k medu in maslu se denimo odločno poda jabolko ali banana. Če so vam ljubi oreščki in semena, pa boste dodatno hrustljavost dosegli s sesekljanimi orehi, mandlji ali chia semeni.
Uživajte v toplem in hrustljavem medenem zajtrku, ob katerem vam bo prijala tudi skodelica kave ali čaja.
Pa dober tek!
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se