Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

Oglasno sporočilo
19. 9. 2024, 13.17
Posodobljeno: 19. 9. 2024, 14.13
Deli članek:

Vaši načrti se morajo spreminjati, tako kot se spreminja svet.

Po besedah Aresteja, starejšega grafičnega oblikovalca: "V kriptovalute sem začel vlagati šele leta 2019. Pred tem sem vlagal v nepremičnine in delnice. Doživel sem Y2K, 11. september, veliko recesijo, finančno krizo, pandemijo in druge prelomne dogodke v svojem življenju. V zadnjih 30 letih sem videl vse. Doživel sem dobre in slabe dni. Kot vlagatelj, ki se pripravlja na upokojitev, je to nepozabna življenjska pot."

Na trenutnem trgu kriptovalut načrtujem, da svoje naložbe v kriptovalute pretvorim v dnevne zaslužke, saj me trenutna gospodarska situacija spominja na finančno krizo iz leta 2008, ko je več znanih podjetij za vedno zaprlo vrata, kriza pa je povzročila tudi 3,1 milijona zaplemb premoženja. Med pandemijo so se cene vsega zvišale in denarja ni bilo dovolj. Več držav je začelo konflikte, cene vsega so se zvišale, denarja ni bilo dovolj. V kaotičnem svetovnem dogajanju nikoli ne veš, ali bodo tvoja sredstva še vedno vredna po inflaciji denarja.

Zato morajo ljudje razmisliti, kako hitro zaslužiti več denarja. V nadaljevanju vam bom predstavil platformo za oblačno rudarjenje CrytocoinMiner, v upanju, da bo pomagala tisočim uporabnikom spleta.

Kaj je CrytocoinMiner? Ali je varen?

Gre za podjetje, ustanovljeno leta 2018. Oblikovali so preprosto in lahko uporabno stran, ki omogoča, da izkušeni ali neizkušeni rudarji hitro začnejo, kar jim je omogočilo hitro preseči 3,7 milijona članov po vsem svetu. Podjetje ureja FCA (Uprava za finančno ravnanje) in posluje pod nadzorom LSE (Londonska borza vrednostnih papirjev) ter ASIC (Avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe). FCA ureja finančne storitve, podjetja in trge ter pošteno obravnava potrošnike. Po statističnih podatkih podjetje prispeva približno 4,5 % svetovnega hash rate-a.

Kako se pridružimo CrytocoinMiner?

Preprosto obiščite njihovo uradno spletno stran, kliknite registracijo in sledite navodilom za nastavitev. Če ne razumete postopka, lahko pogledate njihove učne videe ali neposredno povprašate 24-urno spletno podporo strankam.

Koliko stane, da mi CrytocoinMiner pomaga zaslužiti denar?

  1. Zaslužite lahko že z registracijo. Ob registraciji prejmete brezplačnih 10 USD, prav tako pa lahko s prijavo vsak dan zaslužite 3 % dnevnih obresti.
  2. Z nakupom pogodb zaslužite še več. CrytocoinMiner je predstavil različne pogodbe za računalniško moč z dnevno obrestno mero do 3 %. Na primer, naslednja pogodba plačuje dnevne obresti:

Primer: Vložite 10.000 USD za nakup 10.000 USD vrednega BTC [Napredna računalniška moč], pogodba traja 50 dni, pogodba pa ima dnevno obrestno mero 1,75 %. Znesek pasivnega dohodka, ki ga lahko prejmete vsak dan po nakupu = 10.000 USD * 1,75 % = 175 USD.
Po 50 dneh je vaš glavni znesek in dohodek = 10.000 USD + 175 USD * 50 = 10.000 USD + 8.750 USD = 18.750 USD.
(Vrednost računalniške moči pogodbe je različna, naložbeni zneski in trajanje so različni, zato se tudi prihodki razlikujejo. Za ogled več pogodb se prijavite na uradni spletni strani CrytocoinMiner.)

Kaj je partnerski program?

Povabite svoje prijatelje, da zaslužijo na CrytocoinMiner, in prejeli boste denarno nagrado v višini 3 % njihovega naložbenega zneska;
Če vaši prijatelji povabijo svoje prijatelje, da znova investirajo, boste prejeli še 1 % denarno nagrado njihovega naložbenega zneska.

Če želite sodelovati v našem poslu zaslužka, se vključite ali prenesite preko naše uradne spletne strani CrytocoinMiner.com.

Spletna stran podjetja: CrytocoinMiner.com
E-naslov podjetja: info@crytocoinminer.com
Naslov podjetja: 24 Grasmere Ave, Wexham Road

Rudarjenje s kriptovalutami je kompleksen instrument z visoko ravnjo tveganja, zato premislite, ali razumete trgovanje s kriptovalutami in ali si lahko privoščite tako tveganje izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, ampak ne več, kot ga imate na trgovalnem računu. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja in po potrebi poiščete neodvisen nasvet. To gradivo in ponudba nista zavezujoči in CrytocoinMiner.com ne sprejema nikakršne odgovornosti za uporabo teh komentarjev ali za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Glede točnosti ali popolnosti teh podatkov ni nobenega zagotovila, zato vsaka oseba, ki se ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste

električni-števec
Napačen števec

Skoraj 20 let plačeval račune nekoga drugega, opazil šele sedaj